Неправомірні дії конкурентів? В одну із аптек мережі «Здорова родина» кинули коктейль Молотова

В Івано-Франківську кілька днів тому виникла пожежа в одній із аптек мережі «Здорова Родина». За попередніми висновками правоохоронних органів, пожежа в аптеці відбулася внаслідок неправомірних, умисних дій наразі не встановлених осіб/особи, відзначають представники аптеки.

«На підтвердження цієї гіпотези свідчать докази, що вилучені на місці події: залишки пляшки із займистою речовиною, каміння яким попередньо були розбиті вікна, інші докази в тому числі відеозаписи камер відеоспостереження. Власне приваблива цінова політика компанії, соціальна спрямованість діяльності мережі аптек «Здорова Родина», на думку керівництва, й стала приводом для такої реакції конкурентів, що виразилася в підпалі аптеки!» - сказано у повідомленні представників аптеки.

Представники мережі не виключають, що аптеку підпалили їх конкуренти.

«Зухвалість й цинізм підпалу виразився й в тому, що злочинець/ці не зважили на те, що своїми діями поставили під загрозу життя й здоров’я мешканців житлового будинку в якому знаходиться аптека. Ймовірно, інші аргументи у конкурентів закінчилися!» - сказано у повідомленні.

Леся, 22.12.2017 09:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини