Вибори Делятинської ОТГ: «Укроп» та БПП намагатимуться витиснути із обжитих територій Дерев’янка – активіст

Громадський активіст Михайло Андрійович про вибори Делятинської ОТГ для «Малакави»:

«Грядущі вибори в Делятинській ОТГ можна вважати знаковими. В першу чергу, по тій причині, що тут в передвиборчу роботу серйозно включилася політична сила «Укропу» - слід чекати, що основна боротьба саме матиме місце між нею та ставлениками Блоку Петра Порошенка. Та це можна вважати лиш надводною частино айсберга – «родзинка» нині ховається в глибині..

На ділі має місце намір експансії згаданих політичних сил на 87-1 виборчий округ. По іншому кажучи, як «Укроп» так і БПП, намагатимуться витіснити з «обжитих територій» діючого депутата Верховної Ради Юрія Дерев’янка. По якій би системі не відбувалися майбутні парламентські вибори – боротьба за прихильність електорату вже розпочалася.

Місцева влада , по вказівці «верхів» намагається «списати» Юрія Дерев’янка, створюючи йому ауру мало не зрадника національної ідеї та злісне ухиляння від сплати податків. Як не дивно, таким наклепництвом нині займаються чиновники, котрі завдячуючи саме Дерев’янку потрапили як до політики так і посіли крісла у владних структурах – в основному «народні фронтовики», котрі втратили власне політичну ознаку, перетворившись в прислужників «Солідарності».

Амбіції братів Шевченків на «прохід» до Верховної Ради відомі – загалом, це не найгірший варіант для Надвірнянщини. Обидва прекрасно розуміють, що «загнуздати» вдруге Івано-франківський та Калуський виборчі округи їм вряд чи вдасться. В Івано-Франківську є свої кандидати, як і те, що на Калущині з Рогатинщиною зберігається вплив братів Насаликів.

Тому, набагато легшою справою видається їм завоювати симпатії виборців саме на Надвірнянському 87-му та сусідньому Снятинському 89-му округах. Залучення потужних державних інвестицій в ремонт місцевих доріг та наступне освоєння цих коштів фірмою ПБС вказує на палке бажання завоювати симпатії населення».

 

Леся, 08.12.2017 09:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини