Добровольці для влади, як кістка у горлі, тому їх вбивають чи арештовують – громадський активіст

Зовсім не випадковим є те, що представники правоохоронних органів затримують тих добровольців, які організовували торгову блокаду бізнесу олігарха Рината Ахметова та президента Петра Порошенка, про це в коментарі «Малакаві» сказав громадський активіст Федір Туз, коментуючи затримання колишнього командира батальйону «Донбас» Анатолія Виногродського та ще кількох добровольців.

«Добровольці – це люди, які пішли на фронт у 2014 році в кедах, спортивних костюмах та із мисливською зброєю, з якою ходили на зайців. І не просто пішли, вони почали відвойовувати місто за містом. Коли вони готові були звільнити Донбас, з’явилися, так звані «Мінські угоди», - говорить Федір Туз, і додає, що Україна в них взагалі не представлена, бо перемовини веде творець олігархічної системи Леонід Кучма разом із кумом російського президента Віктором Медведчуком.

За словами активіста, саме вони та представники діючої влади ведуть проти власного народу війну.

«Є націоналісти, які це бачать, і вони можуть стати владі, як кістка в горлі, тому одних вбивають, інших арештовують і везуть на суд в Маріуполь, де їх судять сепаратисти, натомість економічні злочинці, які розкрадають державу, не покарані, справи проти них закривають», - відзначає активіст.

Хоча, за його словами, є і різні націоналістичні партії, проте їх відволікають від проблем у державі різними приводами – тому вони ходять маршами чи протестують проти представників ЛГБТ-спільноти.

Разом з тим, вважає Федір Туз, рано чи пізно, в Україні виникнуть масштабні протести, які мали би повністю відсторонити від управління країною «владу колаборантів».

 

Леся, 27.11.2017 10:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини