До айдарівця, який вступився за літнього прикарпатця, застосували запобіжний захід у вигляді нічого домашнього арешту

14 листопада у Печерському суді відбувся розгляд справи айдарівця Миколи Нестеренка. За рішенням суду, до Нестеренка застосовано нічний домашній арешт, повідомляє прес-служба «Національного корпусу».

Нагадаємо, українського патріота, учасника АТО, який воював у складі батальйону «Айдар», судять за інцидент, що стався 17 жовтня цього року під будівлею Верховної Ради – тоді Нестеренко взяв участь у сутичці з поліцейським, котрий під час мітингу розбив голову чоловіку похилого віку.

На судовому засіданні прокурор вимагав від суду утримати підсудного під вартою, проте на бік патріота стали три народні депутати – Андрій Білецький, Олег Петренко та Ігор Лапін, які прийшли на засідання та виявили бажання взяти Нестеренка під свої поруки.

«Дякую за вашу підтримку! Завдяки вам, рішення не таке жорстке, як у побратима Олійника. Боремося далі і перемога буде за нами!» – подякував після проголошення вироку Нестеренко усім, хто став на його підтримку.

Нагадаємо, під час акції протесту у Києві 17 жовтня був побитий літній мешканець Прикарпаття «дід Микола», який свого часу був активним учасником Революції гідності, і з першого по останній день стояв на Майдані.

За прикарпатця заступився Микола Нестеренко. За інформацією прес-службі «Національного корпусу», йому будуть намагатися «пришити»  296 ч .3 та 345 ч.2. Кримінального кодексу та посадити його за грати.

Раніше суд над Нестеренком не відбувся.

 

Леся, 15.11.2017 09:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини