Патрульного звинувачують у корупції. Невчасно повідомив НАЗК про купівлю квартири

Інспектора патрульної поліції, який несвоєчасно подав до НАЗК інформацію про купівлю двокімнатної квартири вартістю понад 300 тис. гривень, Івано-Франківський міський суд визнав винним у вчиненні адміністративного правопорушення, яке пов’язане із корупцією. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Керівництво патрульної поліції прийме рішення із приводу патрульного, чи зможе він і надалі працювати у правоохоронних органах чи ні.

Нагадаємо, в Івано-Франківську уже був подібний випадок. Патрульну Тетяну Кравців звільнили за те, що вона невчасно повідомила НАЗК про купівлю автомобіля. В її діях побачили ознаки корупції. Дівчина сплатила штраф і думала, що цим історія завершилася. Проте її звільнили з роботи і заборонили працювати у правоохоронних органах. Кравців не змогла подати апеляцію, оскільки минули законом встановлені терміни.

Керівник патрульних Дмитро Міхалець розповів про те, що Кухарук була хорошим працівником, проте її історія має бути наукою для інших.

Окрім того, НАЗК потрапило в скандал. Керівника установи Наталію Корчак звинуватили у тому, що вона узгоджує свої дії із Адміністрацією Президента, та дає команду фальсифікувати данні перевірок е-декларацій в інтересах влади.

Леся, 17.11.2017 10:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини