У справі Колмогорова багато дивних деталей. Головна жертва дає покази із Росії - політолог

Завтра, 6 листопада, відбудеться суд над прикордонником Сергієм Колмогоровим, який на думку прокуратури розстріляв у мирному Маріуполі у вересні 2014 року невинних потерпілих.  Генпрокурор щодуху доводить провину бійця, разом з тим, голова ГПУ Юрій Луценко чомусь замовчує певні цікаві деталі, які відомі зі слів захисту Колмогорова, про це у Фейсбуці пише політолог Михайло Басараб.

«Дані судово-медичних і балістичних експертиз, м‘яко кажучи, суперечливі. Командир Сергія наполягає, що той діяв правомірно і відповідно до наказу. «Потерпілий» Рожков постійно плутається в показах про причини свого перебування на березі моря. Кілька разів міняв версії. А от прикордонники стверджують, що пара, яка нібито займалася сексом (за актуальною версією Рожкова), тривалий час блимала в бік моря фарами авто... «Потерпілий» дає свідчення відео-зв‘язком із залу засідань суду в Росії. Точно, як Янукович. І абсолютно не під контролем кремлівських спецслужб мабуть. Там у Генпрокуратурі це напевно нікого не бентежить», - пише Басараб.

Окрім того, він вважає, що військових «ставлять на розтяжку».

«Наше Військо ставлять в розтяжку. Колмогорова судять за застосування зброї в Маріуполі у вересні 2014 року. В Одесі хочуть засудити за незастосування зброї у жовтні 2017-го», - додав політолог. 

Леся, 05.11.2017 11:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини