«Укроп» буде добиватися, щоби петиція про імпічмент президенту була винесена на розгляд сесії – Олійник

Фракція партії «Укроп» буде добиватися, щоби петиція про оголошення президенту Петру Порошенку імпічменту була винесена на розгляд сесії Івано-Франківської міської ради, про це в коментарі «Малакаві» сказав депутат міської ради від партії «Укроп» Володимир Олійник.

За його словами, ті петиції, які набирають необхідну кількість голосів мають автоматично виноситися на сесію.

«Проте в міські раді склалася нелогічна більшість із депутатів фракцій «Свобода», БПП та «Батьківщина», саме тому, скоріше за все, петиція досі не винесена на розгляд сесії», - відзначив Олійник.

За його словами, очевидно, депутати мали би прийняти звернення із рекомендацією до Верховної Ради аби депутати прийняли необхідні закони для оголошення президенту імпічменту, або звернутися до самого президента, щоби він склав свої повноваження.

Олійник каже, що насправді в Івано-Франківську десь 90% мешканців вважають, що за президентства Порошенка жити стало гірше. Очевидно, саме тому петиція про імпічмент так швидко зібрала необхідну кількість голосів для розгляду.

Нагадаємо, в Івано-Франківську була зареєстрована петиція із закликом до депутатів міської ради звернутися до ВР із проханням прийняти необхідні закони, аби в Україні можна було запустити процедуру імпічменту президенту. Буквально за день вона зібрала рекордну кількість підписів.

Ще  раніше в Івано-Франківську уже була зареєстрована подібна петиція, в якій її автор вимагав добиватися оголошення імпічменту президенту. Більше того, ця петиція навіть зібрала необхідну кількість голосів для її розгляду.

В свою чергу нардеп Дмитро Тимчук відзначив, що саме у Росії підтримують тему імпічменту президенту і для реєстраціє петицій використовують підконтрольних активістів.

Леся, 01.11.2017 12:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини