Нардеп: Майдани - це занадто висока ціна для країни, щоби вирішувати проблеми президентів, які сходять з розуму

Сьогодні понад три тисячі людей зібрались на Площі Справжніх реформ біля Верховної Ради, щоб провести мирне віче та обговорити, якою може бути Україна після президента Петра Порошенка, про це у Фейсбуці написав нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

«Я бачив обличчя цих людей. Вони світлі і рішучі. Я можу з впевненістю сказати: вони не хочуть більше Майданів, палаючих шил і насилля. Вони прийшли, щоб чітко висловити свої вимоги владі і вимагати їх виконання виключно шляхом мирної акції», - написав нардеп.

Проте, за його словами, президент Петро Порошенко не хоче чути їх вимоги. Більше того, він намагається представити їх купкою маргіналів або екстремістів, хоча це і не так, відзначив політик.

«Усі Майдани виникали через порушення законів президентами, кожен з яких почував себе повністю безкарним. При цьому в Україні немає юридичного механізму вирішення таких випадків. Тому обов’язковою четвертою нашою вимогою має стати ухвалення закону про імпічмент Президента! Майдани - це занадто висока ціна для країни, аби вирішувати проблеми президентів, які сходять з розуму», - відзначив нардеп.

Леся, 22.10.2017 22:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини