Відпрацював як рупор Кремля – нардеп про заяву Земана щодо Криму

Друг російського президента Володимира Путіна – президент Чехії Мілош Земан – вже давно лобіює інтереси Кремля в Європі, про це у Фейсбуці пише нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

«Це він наполегливо хоче відмінити санкції проти російського агресора. І в цьому контексті його заява в ПАСЕ, що анексія Криму «завершена справа» і її можна владнати за допомогою виплат Україні, - це чергове відпрацювання в якості рупору Кремля», - відзначив нардеп.

За його словами, найголовніше в цій ситуації інше – це реакція європейських політиків на слова Мілоша Земана. Адже після його виступу слово мали делегати від Вірменії, Франції, Сербії і Великої Британії, але жоден з них не порушив цю тему, обираючи інші питання для чеського президента.

«Кілька виступаючих у своїх заявах навіть згадали про «мудрість» Земана! Такі заяви неприпустимі , як і бездіяльність європейських політиків у цій ситуації. Але Європа не має права продавати Крим. Інакше це приведе війну, якої вони так бояться, і до їх країн. Ми знаємо ціну «політики умиротворення агресора», яку заплатив світ у 20 столітті», - відзначив нардеп.

Нагадаємо, Земан запропонував Україні змиритися із анексією Криму та отримати за нього компенсацію.


Леся, 10.10.2017 17:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини