«Бандюги» пропонували артистам сплатити певну суму і концерт відбудеться – активіст про блокувальників виступів

В Івано-Франківську «бандюги» заявляли про блокування концертів того чи іншого виконавця, а потім пропонували вирішити проблему за гроші, про це у Фейсбуці пише громадський активіст Роман Реведжук.

«На прикладі Івано-Франківська, мені розказували люди, як приходили перед концертом місцеві за ознаком декларації "бомжі", за вуличним сппямуванням "бандюги" і пропонували угоду. В деталях угоди було все просто, цифра кешу і концерт успішний, а ні, то люди в камуфляжі приходили і розказували на камеру про "патріотизм". Ви спитаєте чому я взяв в лапки ці слова? Тут також усе просто, бо жодне з цих слів, не має підтвердження аргументом, можливо перше, але залишу його так як є. То буде моє побажання їм, щоб все таки надбали своє, а потім хтось їм назвав цифру кешу, тоді зрозуміють відчуття людей, котрі купили квитки і може вперше в житті могли б вживу побачити свого кумира», - написав Реведжук.

Він подякував львівським блокувальникам концерту Сергія Бабкіна.

«Хочу подякувати львівським блокувальникам за те, що я зміг побачити ту рідкісну особистість шоубізу, котра не пляше під дудку різної шобли і ушльопків, та лишається справжнім артистом. Не озвучує своїх політичних поглядів, а виключно робить свою справу і не піддається на провокації всяких шутів горохових. Так - так, саме маю на увазі блокувальників концерту зі Львова. Бо у Франківську концерт відбувся, і це говорить про те, що або люди опритомніли, або "бомжі" ставши депутатами, набули трохи нерухомості. А львівська "бомжмафія" почала готуватися до виборів. Я впевнений, що завдяки таким артистам, як Сергій Бабкін суспільство зробить свої висновки», - відзначив Реведжук.

Леся, 09.10.2017 16:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини