Провокація не вдалася. У Франківську співробітників ОБСЄ намагалися втягнути у проросійську акцію

Колабораціоніст Ярослав Мінкін, котрий є засновником ГО СТАН проводить проросійські заходи на Прикарпатті. Зокрема, виступила за відновлення торгово-економічних зв’язків із Росією, повідомляє журналіст, громадський діяч Роман Реведжук у Фейсбуці.

За його інформацією, вчора 09 листопада, організація СТАН проводила черговий захід, як повідомляв сам Мінкін зустріч мала би бути відкритою. Він відзначав, що учасниками зустрічі будуть представники ОБСЄ та громадськість області.

«Але потім стало відомо, що на зустрічі будуть представники з РФ, і подавалося це під "соусом" "Спільна кухня". Коли громадськість прибула на захід, то виявилось що організатор запрошував тільки "Цивільний корпус Азов", решту людей не впустив мотивуючи тим, що вони не просилися до нього попередньо. Позаяк захід проводився в нього в квартирі, громада міста не хотіли порушувати Закон України та вриватися до квартири. Попередили про відповідальність за просування сепаратистських лозунгів та як результат що захід буде заблоковано», - написав Реведжук.

За його словами, представники ОБСЄ, коли дізналися, що захід, який проводить Мінкін є провокацією, вирішили не приходити на нього.

«Хочу подякувати представникам громадськості міста, за оперативність та недопущення сепаратистських дій в місті, а також наголосити, цього персонажа треба взяти на особливий контроль, та провести профілактичну роботу. Також важливо написати звернення до СБУ від громадськості», - написав Реведжук.

Окрім того, журналіст вважає, що необхідно звернутися із цього приводу до СБУ.


Леся, 10.11.2016 12:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини