Суть обох законопроектів по Донбасу зводиться до того, щоб обманним шляхом зробити Мінські домовленості обов’язковими для України - дипломат

Сьогодні в Верховну Раду було внесено два законопроекти щодо Донбасу.

«Один довгий і брехливий. В ньому для українських патріотів вжиті усі слова, які їм подобаються - "агресор", "збройна агресія", "відсіч", "тимчасово окуповані території", а далі запропоновано робити все те, що і раніше - виконувати Мінські домовленості. Ну, і там ще приємні цукерочки для ГШ і СБУ у вигляді контролю над торгівлею з ОРДЛО», - пише у Фейсбуці дипломат Богдан Яременко.

За його словами, складається враження, що це ширма для другого, меншого коротенького проекту закону суть якого - на рік продовжити дію існуючого закону «про особливості місцевого самоврядування...»

«Існуючий закон прийнятий на виконання Мінських домовленостей попереднім скликанням "поганої" Верховної Ради. В ньому уже є амністія, особливі повноваження для ОРДЛО і тд. Таким чином маємо два проекти законів - витіюватий і безхитрісний - при цьому суть обох зводиться до того, щоб обманним шляхом зробити Мінські домовленості обов’язковими для України. Брехня на брехні їде і брехнею поганяє», - вважає Яременко.

Леся, 04.10.2017 18:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини