Штаб антинтиблокади робить все, щоби перешкодити націоналізації Бурштинської ТЕС - активісти

Активісти Штабу блокади торгівлі з окупантами заявляють, що на Західній Україні створений штаб антиблокади, який робить все для того, аби завадити націоналізації Бурштинської ТЕС, про це говориться в повідомленні на сторінці Штабу у Фейсбуці.

«У зв'язку з цим хочеться детальніше зупиниться на діяльності народного депутата від партії Народний Фронт Ігоря Лапіна. У Ахметовсько - аваковськом АНТИБЛОКАДНОМ ШТАБІ Лапін відповідає за поширення брехні і дезінформації в середовищі ветеранів АТО.

Основні тези за якими "працює" Лапін:

1) Вимоги націоналізації Західенерго і Бурштинської ТЕЦ - не ініціатива трудових колективів енергетиків - а лише війна Ахметова і Коломойського.

2) Всі учасники акцій з боку ветеранів Штабу Блокади - мародери і проплачені ТІТУШКИ

3) Він за «законний шлях» (а Штаб нібито за незаконний) і тому Лапін пропонує ветеранам та профспілкам звертатися не в робочу групу створену депутатами ВР які підтримали Блокаду, а в комісію з приватизації яку він очолює», - відзначають у Штабі.

Там відзначають, основна мета Лапіна - не вирішення питання, а каналізація народного протесту, організація розколу серед ветеранів і зниження рівня підтримки ініціатив Штабу блокади.

 

Леся, 13.06.2017 09:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини