Коцаба написав заяву про добровільне етапування до місця прописки – Штаб блокади

Сьогодні о 10:00 відбувся суд у справі журналіста Руслана Коцаби, якого раніше засудили на 3,5 роки тюрми за державну зраду та перешкоджання діяльності Збройних Сил України. Апеляція відмінила вирок, та 1 червня вищий спеціалізований суд відновив справу проти Коцаби.

«Наразі під будівлею суду відпрацьовують свою гречку пенсіонери та тітушки. Вони прийшли на підтримку сепаратиста Коцаби, вважають, що в Україні немає російських військ та взагалі війни. Внутрішній Корпус Батальйону Донбас, ветерани батальйону "Айдар", націоналісти "С14", Ветерани Війни за Незалежність та патріоти Києва, що теж знаходяться біля суду, вимагають ув'язнення Коцаби. Вони скандують "Коцабу на нари", "Чемодан-вокзал-россия" та патріотичні лозунги.

Сам Коцаба, по завершенні суду, написав заяву про добровільне етапування до місця прописки (наразі в нього діє підписка про невиїзд), оскільки, за словами очевидців, боїться сам покидати будівлю суду», - сказано в повідомленні Штабу блокади торгівлі з окупантами в Фейсбуці.

Леся, 07.06.2017 12:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини