Штаб блокади їде у Бурштин. Кличе на зустріч Ахметова

Штаб блокади торгівлі з окупантами заявив, що Бурштинська ТЕС повинна бути відібрана у проросійського олігарха Рината Ахметова за невиконання взятих на себе інвестиційних зобов'язань, про це говориться у заяві Штабу, опублікованій у Фейсбуці.

У Штабі блокади заявляють, що Бурштинська ТЕС не повинна дістатися іншому олігархічному клану.

«Тому пропонується блокуючий пакет залишити в державній власності, а решту повернути працівникам Бурштинської ТЕС, так само і передати Громаді Бурштина та Івано-Франківської області (розпорядниками можуть бути, наприклад, міська і обласна ради)», - сказано у повідомленні.

У Штабі блокади підтримують вимоги працівників Бурштинської ТЕС. Серед них підняття зарплати до 15-17 тис. гривень, встановлення робочого дня із 08:00 до 16:00.

«Жителям 30-ти кілометрової зони навколо ТЕС повинні надаватися пільги. Наприклад, зменшити їм оплату за електроенергію, або взагалі її скасувати. На станції повинно бути встановлене найсучасніше фільтруюче обладнання, щоб максимально убезпечити жителів Бурштина і Галицького району від шкідливих викидів», - сказано у повідомленні.

Представники Штабу відвідають Бурштин 4 червня, на зустріч кличуть і Ахметова.

 

Леся, 03.06.2017 10:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини