Європа відмовила Україні у вступі в ЄС, бо дізналася плани стосовно Ахметова і Бойка - політик

Голова «Опозиційного блоку» Юрій Бойко та олігарх Ринат Ахметов можуть очолити Луганську та Донецьку область. Начебто, такий план виходу із кризи запропонував лідер «Українського вибору», кум Володимира Путіна Віктор Медведчук. За даними ЗМІ, Президенту Петру Порошенко така ідея попередньо сподобалася, і він навіть провів зустрічі із претендентами.

«Юнкер, зробив свою контрверсійну резонансну заяву, щодо можливого вступу України в ЄС та НАТО не раніше, як через 20-25 років, напевно довідавшись про плани Порошенка призначити главами окупованих територій на Донбасі - Ахметова і Бойка! 
А що скаже Туск, про євроатлантичні перспективи України, довідавшись про можливі плани Банкової дозволити балотуватися Януковичу і Азарову до ВРУ, на позачергових виборах на Донбасі?»
- написав на своїй сторінці у Фейсбуці прикарпатський політик Юрій Романюк.

Разом з тим, журналіст Віталій Портников вважає, що пропозиція змінити лідерів «республік» - це пастка. Офіційний Кремль не хоче зміни лідерів бойовиків, а от показати, що Київ готовий вести переговори на спинами європейців, навпаки. 

Леся, 14.03.2016 07:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини