Офшори Ахметова, низька зарплата та ракові захворювання – Саакашвілі розповів про зустріч із працівниками Бурштинської ТЕС

Колишній голова Одеської обласної адміністрації Михаїл Саакашвілі зустрівся із працівниками Бурштинської ТЕС. За його словами, люди прийшли не зважаючи на те, що керівництво їм начебто заборонило це робити.

«Мені розповіли про чорний дим, який валить з труб, про ракові захворювання місцевих жителів, високу смертність і мізерні зарплати працівників. Це світлі, розумні, патріотичні і працьовиті українці, вони дуже незадоволені і збираються їхати в Київ», - розповів Саакашвілі.

За його словами, вони поїдуть в столицю не тому, що є «агентами Кремля» чи виконують замовлення ворога. Вони хочуть розповісти правду.

«Вони їдуть, бо Ахметов, тільки з їх ТЕС відправив в офшори більше мільярда доходу, а їх реальна зарплата скоротилася в три рази. Вони їдуть, щоб розповісти правду про українську енергетику, тому що в той час як Україну лякають віяловими відключеннями через нестачу вугілля, олігархи продають українську електроенергію за кордон, а все те, що в останній дні каже український уряд - чистої води брехня», - говорить Саакашвілі.

 

Леся, 23.02.2017 08:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини