Куми Гройсмана і депутати Довбенко та Матвієнко лобіюють призначення лікарів - соцмережі

В соцмередах розповідають про стан медицини в Івано-Франківську. Кажуть, що в місті існує ціла схема боротьби за посади. Про це у Фейсбуці пише Ольга Ткачук.

«Найперше, це боротьба за посади. Звільнити тих, яких вважають за потрібне звільнити, для того щоб поставити на звільнену посаду своїх. Не хочеш звільнятися, їдь в АТО, передай повноваження на заступника (того що якраз потрібно поставити саме на твою посаду), якщо повернешся, добре, буде інша тобі посада. Не важливо, що їхній кандидат це зазвичай тупі, не професійні, кар’єристи, яким далеко до високих професійних якостей лікаря,але вміло користуються чи то кума, чи то дружина, а то й просто коханка», - пише Ольга Ткачук.

За її словами, призначення деяких лікарів на посади лобіюють навіть народні депутати.

«Називаються то кумою Гройсмана, то за них лобіюють відкрито депутати Матвієнко, Довбенко, а головні лікарі виконують, команди та травлю лікарів за вказівками прямими голови ОДА Гончарука О. Не питання, потрапив в "чорний список" який вони між собою узгодили, то буде тобі і комісія, і перевірка,і догана,і приниження. У них свій "світлий "шлях до своєї мети та підготовка до ставлення на посаду "свого"кандидата завоблздороввідділом. Цього ніхто не скриває, вся лікарська спільнота про це знає. Якщо немає причин до законного звільнення лікаря,який попав у їхній "чорний список",то відкрито говорять "нема,то скоро будуть".І машина починає працювати», - пише Ольга Ткачук.

Леся, 02.06.2017 08:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини