Учасники АТО просять президента, щоби він прийняв невідкладні заходи для збереження миру в суспільстві

Заява «Івано-Франківської міської Асоціації учасників АТО» прийнята на зборах правління 14.03.17р.

Міська Асоціація учасників АТО  категорично виступає проти будь якої торгівлі з окупантами та російським агресором.
Ми рішуче засуджуємо силовий розгін блокувальників який відбувся 13 березня. Вважаємо, що ці провокації з боку силових структур є неприпустимими і такими, що загрожують національній безпеці та державності в цілому.

Ми також проти використання ветеранів у політичних акціях, які можуть призвести до загострення ситуації всередині країни, проти захоплення адмінбудівель чи інших протиправних дій на мирних територіях України. Вважаємо, що в сьогоднішній ситуації ніхто не в праві ставити свої власні політичні амбіції вище суспільного блага, національних інтересів та свідомо наражати громадян України на насильницький сценарії розвитку подій, пролиття крові,що в свою чергу не минуче призведе до непоправних наслідків та розколу України.

Звертаємось до Президента як гаранта Конституція про прийняття невідкладних заходів за для збереження миру в суспільстві і вжити всі необхідні кроки, в тому числі правові ініціативи для не допущення дестабілізації ситуації в державі.!

Вимагаємо на законодавчому рівні прийняти Закон про заборону торгівлі з окупантами та врегулювати внутрішні питання виключно мирним шляхом! Також вимагаємо покарати винних осіб, які надали наказ та приймали участь у силовому розгоні тих мітингувальників, що проводять блокаду.!

Леся, 14.03.2017 17:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини