Якась суцільна виборча агітація – політик про візит Порошенка на Прикарпаття

Минулої п’ятниці, 10 лютого, на Прикарпатті із робочим візитом перебував президент Петро Порошенко. Його візит колишній нардеп Євген Гірник назвав, як мінімум дивним.

«Не менш дивні тези його виступів. І в Коломиї і в Галичі Порошенко задекларував що лікарні-довгобуди завершені внаслідок децентралізації, але основний і вирішальний момент будівництва цих об'єктів - інвестиції з держбюджету (без них нічого би не було). Ні Галич, ні Коломия не створили ще своїх ОТГ, але користуються плодами певної фінансової децентралізації що також виглядає нелогічним», - говорить Гірник.

Не зрозумів він також і подарунок чотирьох пожежних машин.

«Може вони й потрібні,але для чого ці царські "дари", Президент не государь-імператор, щоб від свого імені розпоряджатися бюджетними коштами. Якщо ці речі необхідні і затверджені відповідними програмами то їх без "шуму і пилюки" треба реалізувати планово. А в цілому якась виборча агітація. Проблема піарників Президента в тому що такі речі зовсім не гарантують йому підтримки, а можуть спрацювати зворотньо в чому міг переконатися Янукович. А в цілому враження що реформами не пахне лише «великих слів велика сила», - вважає Гірник.

 

Леся, 13.02.2017 08:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини