Порошенко сплатив до бюджету країни-агресора податків, яких вистачає на річне забезпечення 80 тисяч російських солдат – політик

Корпорація «Рошен» заявила про зупинення роботи кондитерської фабрики в Липецьку. Представники партії БПП повідомили, що президент Петро Порошенко виконав свою передвиборну обіцянку і закрив свій бізнес в РФ.

Проте, відзначає прикарпатський політик, колишній нардеп Ольга Сікора, насправді президент говорив, що корпорацією «Рошен» управляє «сліпий траст».

«Виходячи з логіки, після передачі в траст, питаннями функціонування фабрики повинен би займатися Ротшільд! Тож - закриття одного з липецьких активів є ніщо інше, як піар-хід, щоб розповідати виборцям про втрачену фабрику, наїзди Путіна і т.д.» - написала в Фейсбуці Сікора.

За її словами, в Росії у президента успішно працює і платить податки в бюджет агресора не одна тільки Липецька фабрика.

«Успішно працюють і торгують з Росією інші Порошенкові компанії, зокрема: Дніпропетровський акумуляторний холдинг ISToA є одним із найбільших постачальників акумуляторів для російського АвтоВазу, близькі до нього бізнес-структури продають в Росії китайські автомобілі марки JAC, які збирають на черкеському заводі Derways та ін. Також, виявилося, що в харчову імперію Порошенка входить надзвичайно прибуткова липецька фабрика «Крохмалепродукти», яка в 2014 році змінила українську адресу знову ж таки на черговий туманний офшор! Також, слід сказати, що кондитерський бізнес у Росії в Порошенка розділений на багато структур і саме фабрика, яку нині так "закривають" є однією з незначних у цьому ланцюгу - саме її документували як збиткову і саме її збитковість й викликала багато запитань у російських податківців. Проте інші структури російської шоколадної бізнес імперії Порошенка, які якраз займаються закупівлями й продажами, успішно існуватимуть і надалі!» - написала Сікора.

На її думку, так зване закриття, швидше за все є простим переведенням активів з однієї структури в іншу в межах одного кондитерського холдингу.

«За деякими джерелами російський бізнес, який належить Верховному Головнокомандувачу нашої держави, яка в стані війни з Росією, сплатив до бюджету країни-агресора податків, яких вистачає на річне забезпечення 80 тисяч російських солдат» - написала Сікора.

 

Леся, 21.01.2017 09:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини