Цинізм та відчуття безкарності – політик про корпратив БПП у фітнес-клубі президента

Для депутатів із фракції БПП влаштували новорічний корпоратив у фітнес-клубі президента Петра Порошенка «5 елемент». На ньому окрім депутатів були присутні сам президент, прем’єр Володимир Гройсман та міський голова Києва Віталій Кличко.

«Цинізм, відчуття безкарності, відчуття всевладдя - власне відчуття того, що Ви, громадяни України, настільки тупі, безвольні, затуркані, що Вам можна брехати і далі, і далі... Проковтнете...
Клуб Петра Порошенка "5-ий елемент"- не "Рошен", який Президент України як завжди з "щирим" виразом обличчя, каже, що не може продати, бо, бачте ціни ніхто справедливої дати не може.
"5-ий елемент"  - це фітнес-клуб. З спортзалами, боулінгом, ресторанами тощо. Бізнес. Бізнес, який Порошенко напередодні виборів обіцяв продати(зрештою, як і всі решта). Бізнес не велетенський. Споруда на Рибальському півострові. Обіцяв продати. Але,, зрозуміло, що не продав. Чому зрозуміло? Та , бо Ви , громадяни України, це проковтнули, ковтаєте, і збираєтеся ковтати і далі. Всі його брехливі обіцянки»
, - написав у Фейсбуці колишній нардеп від Прикарпаття Олесь Доній.

За його словами, святкування успіху саме у «5-му елементі»- це показовий крок, що владі можна все.



Леся, 23.12.2016 10:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини