Чому Ви вимагаєте, щоб нас любили і давали нам безвіз? – політик про рішення Європарламенту

Європарламент переніс розгляд питання про надання Україні безвізового режиму на квітень. Таке рішення, відзначила віце-спікер Ірина Геращенко, розчаровує.

Разом з тим, колишній нардеп від Прикарпаття Олесь Доній відзначає, що кілька років тому Україні повірили, проте з часом нічого не змінилося.

«Україна - бідна, вірніше-найбідніша країна Європи. Це вже непривабливо.  Натомість в цій країні з найбіднішим населенням, влада(включаючи з Президентами) - мільярдери і мультимільйонери.  І ці мільярдери і мультимільйонери їздять по різних країнах і просять гроші... Які потім кудись безслідно зникають. І громадяни цієї країни продовжують бути бідними (і ще біднішими), а мільярдери мільярдерами», - написав у Фейсбуці Доній.

Окрім того, за його словами, на території України йде війна, занехаяна освіта, руйнуються пам’ятки архітектури.

«Чому Ви вимагаєте, щоб нас любили і давали нам безвіз? Так, нам на якомусь етапі повірили. Так ми і самі повірили на Майдані, що повертаємо життя на краще. Ви бачите це "краще" за три роки? Я знаю у кого стало краще. У того, чиї магазини "Рошен" плодяться щомісяця. Йому (і його кононенкам) стало краще. Та вони і так мають "безвіз". Бо вони мають дипломатичні паспорта, і гасають куди хочуть. Зрештою, не мали б паспортів, то вони мають стільки коштів(і вілли в Іспанії), що теж гасали б куди хотіли. А нам за що давати "безвіз"? За те, що ми таких обираємо до влади? Мені Євросоюз нічого не винний. Я Європу шаную. І до антиєвропейської риторики я не приєднуюсь.  В дзеркало слід дивитися! У дзеркало!» - відзначив Доній.

Леся, 16.12.2016 08:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини