Невдале гасло для студентського протесту могли підкинути спецслужби – політик

Вчора, 30 серпня, студенти на прес-конференції заступника міністра фінансів Сергія Марченка із приводу відміни стипендій кинули у нього тортом. Окрім того, вони заявили, що гроші повинні йти не на війну, а на освіту. Саме після цього студентам почали радити йти самим заробляти гроші, відправлятися служити за контрактом, а самі стипендій називати совковим атрибутом.

Колишній нардеп від Прикарпаття, політик Олесь Доній вважає, що невдале гасло студентам могли підкинути агенти спецслужб, про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Припускаю, що заздалегідь програшне і неправильне гасло студентської акції було спеціально підкинуто спецслужбами (а в студентському, громадському і політичному рухах, агентури-бозна скільки. Агентура СБУ постійно не з Росією боролася намагалася 25 років, а намагалася брати під контроль всі існуючі і новостворені громадські структури)», - написав Доній.

Таким чином, була вдало переключена увага і тепер критика посипалася не на владу, яка зменшує соціальні стандарти, а на студенті.

Леся, 31.08.2016 13:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини