В банці з павуками почалась гризня – екс-нардеп про записи Онищенка

Народний депутат Олександр Онищенко заявив про те, що має компромат на президента Петра Порошенка і передав його спецслужбам США. Мова йде про підкуп народних депутатів та корупційні схеми. Окрім того, Онищенко заявив, що записував розмови із президентом на диктофон, який знаходився у годиннику.

Вірить у правдивість інформації від Олександра Онищенка колишній нардеп від Прикарпаття Ольга Сікора.

«Не підтримую Онищенка, бо він один із тих, хто заробив свої мільярди (не мільйони!) на злодійства в Україні! Але в даному випадку - вірю кожному його слову! Бо не з телеекранів знаю, що там відбувається, як продаються і зраджують, як вони просто не можуть нажертися і йтиметься по трупах до своєї мети, а вона у них одна - це безкінечне збагачення за рахунок пограбування і знедолення народу!» - написала ц Фейсбуці Сікора.

За її словами, українці можуть дізнатися багато цікавого про те, що насправді відбувається у владних коридорах.

«В банці з павуками почалась гризня! Спочатку вони разом загрібали владу, дерибанили гроші, здійснювали наїзди і віджимали бізнес у конкурентів, підкуповували депутатів, а нині вони перегризають глотки вже одне одному! В результаті цієї гризні ми дізнаємося про багато речей, які відбуваються у цій прогнилій до кісток владі - брехня, продажність, жадність і жадоба наживи!» - відзначила Сікора.

Леся, 05.12.2016 09:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини