Ляшко вирішив підзаробити на Банковій – політик про скандал між ним і «Батьківщиною»

Народний депутат лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко вирішив підзаробити на Банковій і робить усе для того, щоби дискредитувати «Батьківщину», вважає колишній нардеп від Прикарпаття Ольга Сікора.

Мова йде про конфлікт, який виник вчора у Верховній Раді, коли «Батьківщина» передала слово Юрію Шухевичу, нардепу від «Радикальної партії». Представники РПЛ не дали йому виступити, а згодом Олег Ляшко заявив, Шухевича планували використати. Начебто він мав зачитати документ про імпічмент президенту, потім його мали побити чи навіть вбити, щоби спровокувати масові протести. Ляшко попросив, щоби Шухевичу надали державну охорону.

Разом з тим, Сікора вважає, що Ляшко просто використав Шухевича.

«В гонитві за дешевим піаром Ляшко перетворив ВР в цирк! Розуміючи, що на наступних виборах корова і вила вже не допоможуть, вирішив підзаробити грошей на Банковій - попрацювати проти Тимошенко, рейтинг якої стрімко зростає! Заручником став нещасний дід, який вже ледве ходить і не розібрався в свій час з "ідеологією" радикалів, тому й опинився у їх списках! Сьогодні він чесно заявляє, з яких питань хотів виступити і чому йому свій час віддала Батьківщина, але проплачений вилавдупу за гроші банкової грає свій сценарій! Який Медведчук? Медведчук займається Мінськом на запрошення Порошенка на прохання Путіна!» - вважає Сікора.

Леся, 16.11.2016 08:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини