Коли ми повстали проти діючої влади на Майдані, то Порошенко не питав, чи ми збудували собачу будку – політик

Коли українці повстали проти діючої влади на Майдані, то це була «революція» і Петро Порошенко, який приїздив туди з охороною, виступаючи перед народом не питав, чи збудували ми собачу будку, про це у Фейсбуці написала колишній нардеп від Прикарпаття Ольга Сікора.

«А сьогодні, якщо ми прийдемо на площу і виступимо із засудженням дій влади, то це вже буде "переворот" і нас спитають, де наша собача будка. Сьогодні хтось в своїй "собачій будці" без надії догризає останню кістку, хтось вирушив за кордон шукати там "собачу будку", президент і Ко відпочивають під пальмами і плавають у басейнах біля своїх "собачих будок", а всі розумники, кому щось не подобається і котрі хочуть мітингувати, блокувати і т.д. можуть забирати свої "собачі будки" і уйо....ти з країни на всі чотири сторони! Інакше матимуть власну будку на Лук'янівці, благо власного Сибіру у нас нема!» - написала Сікора.

Нагадаємо, минулого тижня у Харкові президент Петро Порошенко розкритикував дії активістів, які блокують торгівлю із окупованими територіями. За словами голови держави, вони у своїму житті навіть собачої будки не збудували.

Леся, 06.03.2017 09:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини