Мене замовила голова Департаменту соцполітики ОДА. Сідлярчук розповів про розтяжку на подвір’ї

Заступник директора територіального центру соціального забезпечення Снятинської РДА Дмитро Сідлярчук, який минулої п’ятниці підірвався на розтяжці, встановленій на його подвір’ї, заявив, що його вбивство замовила директор Департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА Леся Бурдяк, пише Репортер.

За словами Сідлярчука, департамент відмиває кошти, в першу чергу через дитячі будинки-інтернати закритого типу. Чоловік каже, що чиновники закуповують простирадла по 400 гривень чи інвалідні візки по 60 тис.

Одна із ключових афер, каже Сідлярчук, це афера із житлом для хлопця-сироти інваліда другої групи. Обласна рада виділила на житло 350 тис. гривень, районна рада дала ще 30 тис. Чиновник стверджує, що гроші у сироти забрали, а на замін надали йому будинок, який не придатний для життя – без підлог у кімнатах і без санвузла. Навіть комісія  визнала, що у цьому помешканні жити неможливо.

Сідлярчук каже, що люди Бурдяк йому неодноразово погрожували, а після того, як сказали, що підкинуть йому наркотики, написав заяву у поліцію.

«Замовником вибуху була Леся Бурдяк. Думаю, якщо б її закрити у камері, то не довго довелось би чекати, щоб вона все написала і зізналась. Це не було залякування, це було замовлення на вбивство», - вважає Сідлярчук.

Каже, що те, що він вижив – удача, бо в той день він йшов нетиповим для нього маршрутом. Якщо би йшов, як завжди, то міг би і не вижити.


Леся, 09.08.2016 18:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини