Донбас - це прокляття або біда Росії. Підемо звідти з ганьбою, як з Афганістану - російський журналіст

Відомий російський журналіст Олександр Невзоров попереджає, що гібридна війна в Донбасі закінчиться ганьбою для Російської Федерації.

Додатково журналіст зазначив, що в РФ вже є дві проблеми через її агресію проти України - бойовики розуміють, що "сепаратизм - це дуже просто", а також використовують свій досвід вбивств та пограбувань вже на батьківщині.

"Донбас - це прокляття і біда Росії. Адже Донбас втягнув і продовжує втягувати Росію в абсолютно ідіотську і ганебну авантюру. Адже ми ж звідти змушені будемо піти, так само, як ми пішли з ганьбою з Афганістану, так само, як ми йшли з усіх оцих ось точок подібного роду. Зрозуміло, що закінчиться не поразкою, що не перемогою, а просто ганьбою ", - зазначив Невзоров.

"Про Лугандон, про ось цю донбаську історію, оскільки вона мене гризе, свердлить і не дає мені спокою. Я ж розумію, що зараз всі ці люди з Росії, які пройшли лугандонскі окопи і лугандонскі бараки, адже вони ж пройшли не школу навіть, а якийсь університет сепаратизму, так? Вони на своєму прикладі переконалися про те, що сепаратизм - це так легко. Треба всього лише захотіти, нажертися і взяти в лапи автомат Калашнікова, так? " - підкреслив журналіст.

"Ось до чого це призведе в Росії, коли вся публіка, яка натренувалася в сепаратизмі, саме в сепаратизмі, і переконалася, що сепаратизм - це дійсно дуже просто, як будь-яке деструктивне, як будь-яке руйнування, як будь-яка, в загальному, серйозно проявляюча нашу реальність дія, це дуже просто. І ось зараз ці всі вихідці з університету сепаратизму волею-неволею свої сепаратистські звички почнуть тягти в Росію ", - вказав Невзоров.

"І ось тоді та влада, яка так довго підгодовувала мерзенну донбаську війну ракетами, гречкою, виродками, кримінальниками, технікою і соляркою, ось тут вона почне до крові чесати собі загривок і замислюватися над тим, що ж вона наробила", - попередив він.

Леся, 04.08.2016 15:45



Вибір редакції

Найпопулярніші новини