Навіть якщо Путін і склеїть ласти, все одно це так просто не закінчиться – Вірастюк

Війна на Донбасі не завершиться, навіть якщо загине російський президент Володимир Путін, вважає франківець стронгмен Василь Вірастюк, про це він сказав у інтервю «Апострофу».

«Мені здається, що навіть якщо Путін і склеїть ласти, все одно це так просто не закінчиться. На цьому сьогодні дійсно заробляють гроші. Знову-таки, я б не хотів це коментувати. Наші волонтери мені багато розповідали. Вони кажуть "ми приїжджаємо туди і все це бачимо, але розуміємо, що все одно потрібно допомагати". Просто те, що зараз там твориться (я не говорю про обстріли або активізацію, я говорю про те, що відбувається навколо) - це страшно. Скоро це не закінчиться, людям це приносить прибуток», - відзначив Вірастюк.

За його словами, на Донбасі мародерствують, процвітає злочинність та наркоманія.

«Там мародерство, думаю, є і масове насильство. Народ дикий, бухає, скурився, знюхався. Тому що наркоти там багато, про це мені теж вже не раз говорили. Алкоголь, наркотики, народ дикий, з такими ось очима (закочує очі). Я не заздрю ​​людям, які знаходяться там, на "лінії розмежування", дуже не заздрю. Мені не дивно бачити, коли ТСН бере інтерв'ю у місцевих людей, а вони, як собаки, кидаються. Вони живуть в такому світі, іншої реакції у них не може бути. Дайте їм мир, і вони стануть іншими. А так, алкоголь возиться, все відпрацьовано. Депутати наші торгують. Все супер», - сказав Вірастюк. 

Леся, 25.07.2016 09:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини