Одні гинуть, а інші наживаються. У Києві вимагають звільнити Насалика

Активісти «Братства» із плакатами «Одні гинуть, інші наживаються»  пікетують міністерство енергетики та вугільної промисловості з вимогою звільнити колишнього нардепа від Прикарпаття, а тепер діючого міністра енергетики Ігоря Насалика, про це нас своїй сторінці у Фейсбуці пише Ростислав Федорко.

«Ми вимагаємо якомога швидшого звільнення міністра з посади та заслання його на тимчасово окуповані території Донбасу», - говорять активісти.

Вони посилаються на відео, на якому міністр енергетики начебто домовляється про поставки вугілля із «ДНР». Хоча сам Насалик заявив, що показані кадри були відзняті ще у 2015 році, коли він їздив на окуповані території, аби домовитися про звільнення полонених. Активісти таким поясненням не вірять і називають міністра зрадником.

«Такий вчинок міністра є державною зрадою. Купівля вугілля в загарбників є неприпустимою. Тому ми вимагаємо покарання для Ігоря Насалика. Ми залишили біля входу ноші з вугіллям, змоченим кров’ю, щоб показати міністрові та його підлеглим, що за вугілля вони платять кров’ю українських солдатів», - сказано у повідомленні активістів.

Відомо, що прем’єр Володимир Гройсман звернувся до голови СБУ розслідувати інформацію про перебування Насалика на території «ДНР».


Леся, 21.07.2016 13:05



Вибір редакції

Найпопулярніші новини