Співпадіння? Шкіряк вважає дивним появу у момент загибелі Шеремети представників «17 каналу»

Поява представників проросійсько-сепаратистського «17 каналу» на місці вбивства Павла Шеремета, практично в перші хвилини теракту, нагадує подібні провокаційні сюжети терористичних «LifeNews», «RT», «Россия 24», «Звезда» та інші пропагандисти, пише на своїй сторінці у Фейсбуці радник голови МВС Зорян Шкіряк.

«Відразу виникають питання. Совпадєніє? Нє думаю... Вчора, мої друзі журналісти розповіли про їхню відмазку, мовляв Кличка приїхали знімати у 7.30 ранку... Хм, як на мене, ну аж ніяк не прокатить. Тим більш, що Кличко в цей час, як мені сказали, начебто був за кордоном. Хоча, я не знаю. Поділився вчора своїми сумнівами з нашими колегами і побратимами з СБУ, зокрема радником глави СБУ Юрієм Тандітом. Він підтримав беззаперечно. Маю надію на відповідну реакцію та перевірку інформації», - написав Шкіряк.

За його словами, владі потрібно серйозно братися за антидержавні, кремлівсько-пропагандистські ЗМІ, що відкрито здійснюють інформаційні провокації на території України, по суті працюючи рупором Кремля, встромляючи ножа нам в спину. 

«Нічого спільного зі свободою слова і демократією вони не мають. Це вороги державності, що здійснюють цинічну, внутрішньо-інформаційну диверсію проти України. І не потрібно кричати про якісь там "репресії щодо опозиційних ЗМІ", бо вони не опозиція, вони посібники терористів. Це моє глибоке переконання.  Закрити і забути! А при потребі притягти до відповідальності. Вигравати війну потрібно не лише в окопах на фронті, а й в інформаційному полі, це не менш важливо. І наш святий обов'язок гідно захищати державні інтереси України», - написав Шкіряк.

Леся, 21.07.2016 12:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини