За кілька тисяч кілометрів від фронту криміногенна ситуація в Івано-Франківській області є надзвичайно складною – Луценко

Вчора, 16 липня, голова ГПУ Юрій Луценко представив в Івано-Франківську нового прокурора області. Ним став Олександр Стратюк, який працював на посаді заступника прокурора Харківської області, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці Лариса Сарган.

Луценко повідомив, що криміногенна ситуація на Прикарпатті погіршилася.

«За кілька тисяч кілометрів від фронту криміногенна ситуація є надзвичайно складною. На четверть в області збільшилися пограбування, з них на три четверті – в квартирах, на 80% збільшилися розбійні напади. В той же час, наполовину зменшилося виявлення наркотичного збуту. При моїй бутності міністром МВС я ніколи не бачив таких цифр у Івано-Франківській області», - сказав Луценко.

Він відзначив, що в області безкарно діє банда, яка вдягла на себе камуфляж і вважає, що може навіть рекетувати державну службу.

«Саме тому для наведення порядку в області керівником прокуратури призначається людина, яка не має тут зв’язків», - відзначив Луценко. 

Леся, 17.07.2016 09:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини