Міська рада позбавила учасників та інвалідів АТО перспективи отримання квартир за проектом «Житло» - Андріїв

Депутати Івано-Франківської міської ради погодилися на забудову мікрорайону попри протест мешканців, які там мешкають, при цьому влада навіть не організувала громадські слухання із цього питання.

«Свобода» за допомогою "Батьківщини" та "Самопоміч" віддали фірмі банкруту "Екстім"- Передмісття-2000, який на стадії ліквідації з багатомільйонними боргами та десятками кинутих вкладників більше двох гектарів комунальної землі для багатоквартирної забудови, очікуйте ще десятки обманутих людей в ближчому часі моральність та законність прийняття рішень Онуфрієва, Свободи та їх посіпак нам вже зрозуміла. Афері 2016- бути», - написав на своїй сторінці у Фейсбуці  голова Спілки добровольців АТО Прикарпаття Василь Андріїв.

За його словами, таким рішенням, депутати позбавили учасників АТО можливості отримати житло за однією із програм.

«Найважче сприйняти те, що цим скандальним рішенням вони позбавили 80-100 учасників та інвалідів АТО перспективи отримання квартир за проектом "Житло" воїнам АТО. Непростимо, це верх цинізму та підлості», - написав Андріїв і пообіцяв оскаржити рішення депутатів.

«І від сьогодні, враховуючи цей підступний, шкурний договорняк переходимо із слів до активної фази дій. Сприймаємо цей плювок нам в душу, як виклик. Ми готові до рішучої боротьби за справедливість і закон», - написав Андріїв.


Леся, 09.07.2016 09:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини