Телебачення Торонто: Абрам'яку, можливо, пора замислитись над створенням власної релігійно-філософської течії

Представники Телебачення Торонто здивовані реакцією українців на публікацію про франківського депутата від «Свободи» Сергія Абрам'яка, який два роки офіційно нічого не заробляє, проте дозволяє собі, наприклад, відпочинок на дорогих курортах. Про це вони написали на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Вчорашня публікація про дивовижного депутата Сергія Абрам'яка, який ось вже 2 роки живе з нулем зароблених коштів, спричинила серйозний баттхьорт чи то у прихильників ВО "Свобода", чи то у персональних фанатів цієї надлюдини з феноменальними здібностями. В коментарях під постом відбулося таке неконтрольоване відкладення цегли, що ми не могли не зібрати декілька таких купок в окрему публікацію», - сказано у повідомленні.

Представники Телебачення Торонто радять навіть депутату на хвилі популярності створити власну релігійно-філософську течію.

«За дуже короткий срок у Абрам'яка легко знайшлися послідовники, і, можливо, йому вже пора замислитись над створенням власної релігійно-філософської течії», - сказано у повідомленні.

Леся, 07.07.2016 12:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини