Франківець нагадав про запустілу дитячу "фортецю" на Будівельників, яку обжили наркомани (ФОТО)

Франківець Олександр Жиравов опублікували у Фейсбуку фото неймовірно красивого, проте вщент занедбаного дитячого майданчика на вульці Будівельників поряд зі школою №22.

"Отакий дитячий ігровий майданчик (свого роду - унікальний, адже в Івано-Франківську чогось подібного більше немає) розташований поблизу ЗОШ №22 по вул. Будівельників. Неважко уявити собі скільки дитячих лицарських турнірів та баталій могло би відбутися у цій імпровізованій фортеці і відволікти дітлашню від "зомбоящиків"-комп'ютерів-планшетів. Скільки дітлахів могло би зацікавитися історичними подіями та подорожами по реальним старовинним замкам і фортецям і хтозна: можливо світ би отримав нового Колумба? А може, внаслідок подорожей прийдешнього покоління країною, зміцніли би зв'язки між мешканцями Сходу і Заходу настільки, що Україна, врешті-решт, стала би єдиною? Але...
Наразі "маємо те, що маємо": руїна, хащі й зарості бур'янів. І, замість дбати про щасливе майбутнє, маємо притулок для безхатченків, любителів оковитої та наркотиків. То про яке майбутнє ми дбаємо?
І навряд чи для відновлення цього дитячого майданчика необхідно шалені кошти. Виключно бажання. Бажання щасливого майбутнього для країни. Таке сильне бажання, як, до прикладу, відновити тротуари навколо цього "запустіння" бруківкою..."
Леся, 24.06.2016 13:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини