Працівник муніципальної інспекції відмовився рятувати чоловіка, бо він не поліцейський

Працівник Муніципальної інспекції відмовився допомогти врятувати чоловіка, мотивувавши це тим, що він не поліцейський, про це у Фейсбуці пише франківець Любомир Гнатів.

«Сьогодні в обід сиджу дома годую свою донечку і тут дядя (тобто сусід) стукає у вікно мого балкона. Стукає вишучи із шостого поверху посередині між нашими двома балконами. Я отетерів, схопив телефон і кинувся на балкон рятувати п’яного сусіда. Однією рукою тримаю його за шкварки другою викликаю рятувальників (поки розпиталися як під’їхати і мій номер телефону, ледь втримав). Аж тут тягне велосипедика муніципальник, зупинився і дивиться... Я попросив допомоги, а він мені: "Та я не поліцейський" і зник !!! За ним ішов чоловік побачив і вже за хвилину був на шостому поверсі біля мене і витягнув сусіднє скло із мого балкону, і ми вже двоє тримали «горе сусіда», - пише франківець.

За його словами, рятувальники приїхали дуже оперативно - через 5 хвилин і працювали блискавично.

«Та коломийка тривала 20 хвилин, після чого рука ще годину дьоргалась, при чому я колишній штангіст і важу 120 кг. Відійшовши від шоку думаю, дякую Богові, що дав мені силу і ще щоб цей "герой муніципальний" ніколи не попадав в таку ситуацію», - написав Гнатів.

Леся, 06.06.2016 17:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини