Порошенко не чує і не бачить нікого, саме він відповідатиме за розвал країни та війну – кандидат в нардепи

Два роки як з нагоди інавгурації Петра Порошенка був організований «а-ля-фуршет» (саме так писали на запрошеннях) для політичної «еліти». Одними із перших на нього прибули Олександр Єфремов, Анна Герман, Інна Богословська і решта регіоналів, пише на своїй сторінці у Фейсбуці колишній народний депутат, кандидат в нардепи від «Батьківщини» по 85 мажоритарному округу Ольга Сікора.

«Прийшли й екс-президенти, окрім втікача. Команда БПП святкувала перемогу, а в країні вже тривала війна, ворог захоплював село за селом, місто за містом, гинули люди. Через якихось два місяці - Дебальцівський, Іловайський котли, Вуглегорськ та інші. Влада пила французьке шампанське, а солдати на Сході ділили на кілька чоловік горня води, бо й її не вистарчало. Вже через кілька днів під адміністрацією президента, ворота якої тоді ще були відкриті (як виявилося - дешевий піар, тривалістю в один місяць!) на асфальті, постеливши дешевий коврик, ночували матері і дружини солдат, котрих в той час вже призвали на фронт, не назвавши війну війною. Вони просили "народного" президента вийти до них поспілкуватися, пояснити, чому їх діти й чоловіки стоять під кулями Градів і Буків без шолома і без бронежилета, в домашніх кросівках і футболках, стоять в полях з кукурудзою і соняшником як мішені! Жінки спали під адміністрацією вже п’ятий день, в декотрих на руках були грудні діти - до них так ніхто й не вийшов», - пише Сікора.

Вона пригадує, що Олександра Кужель в той час організувала жінкам-депутатам півгодинну зустріч з президентом, на якій вони намагалися донести до нього ситуацію на Сході, про яку говорили матері.

«Та замість діалогу з президентом, нас чекав монолог - нікому не дали сказати жодного слова. Коли Олександра Кужель перебила його на півслові через майже півгодинного монологу - зустріч просто закінчили і нам вказали на двері. Це був шок, я вже розуміла, що це початок чергової біди в Україні - президент нікого не чув! І Не бачив . Він не хотів ні чути, ні бачити ні війни, яку назвав АТО, ні смертей, ні сліз матерів і молоденьких 20-річних вдів. Він втішався владою - вдало проведеною політичною кампанією. Сьогодні, зважаючи на його перші кроки на високому посту, не дивно ніщо - ні офшори, ні збільшення мільярдних статків, ні ціни на газ і електроенергію, ні його команда, вщент "напічкана" злочинцями. Президент уповався владою! Але тільки він в першу чергу відповідатиме за усе те, що твориться в країні, за її ровал, за війну, за зубожіння народу. Бо саме він очолив цей геноцид!» - написала Сікора.

Леся, 06.06.2016 07:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини