Кандидат на окрузі Насалика: Верховна Рада є для мене самоціллю

Кандидат в народні депутати від партії «Батьківщина» на 85 мажоритарному окрузі Ольга Сікора заявила, що депутатський мандат для неї є самоціллю, про це вона написала в коментарях до свого посту у Фейсбуці.

«Щодо мене, то ВР для мене самоціль. Ціль - краще життя моїх і Ваших дітей, інша країна, інша влада - влада, яка б служила людям. На жаль, для цього потрібна ВР як інструмент і хоча б 60% депутатів, які хочуть того ж. Якщо Ви завважили, я навіть ніде не пишу, що я була у ВР - мені сьогодні просто встидно», - написала Сікора.

Також вона відзначила, що має заслуги, коли працювала народним депутатом.

«Постанова щодо святкування 14 жовтня Дня Захисника Вітчизни написана мною і зареєстрована відразу після Майдану ще у березні 14 року - просто вкрадена командою президента. Закон, який вдвічі збільшить зарплату калуським і львівським шахтарям, нарешті прийнятий у 2-му читанні, хоча півтора року пролежав під сукном в Комітеті ПЕК, заступником якого був Ігор Насалик. Ряд законопроектів щодо заборони вирубки лісів, заборони використання шкідливих наповнювачів при виробництві мийних засобів і т.д. так і не проголосовані. У мене один єдиний номер мобільного тел., який завжди був публічним і доступним кожному, він є й у ФБ. Я була абсолютно доступним депутатом, працювала і у суботу, і у неділю на окрузі, не їздила по Кіпрах і не заробила там жодної незаконної копійки, натомість отримала дві кримінальні справи. Моя громадська приймальня була завжди відчинена для людей. І що з того? Виборці хочуть чути брехню, хочуть безкоштовної китайської таблетки і нереальних обіцянок, на кшталт ЕКО-надбавок до зарплат і пенсій, тролейбусів і праху Бандери. Результат 2014 року абсолютно показав, що можна працювати на регіоналів, красти з бюджету мільйони, брехати, а потім ще й стати міністром. Я так робити і не вмію, і не буду. Я тут живу. Мені потрібно прожити життя чесно, без брехні. Незалежно чи з ВР, чи без», - написала Сікора.

Леся, 02.06.2016 17:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини