До бюджету Івано-Франківська надійшло понад 2 млн. грн. на допомогу армії

Упродовж січня – квітня 2016 року платники Івано-Франківська для підтримки обороноздатності України сплатили 2,2 млн. грн.  військового збору, зокрема у квітні надійшло  0,6 млн. грн.

За словами начальника відділу адміністрування податку на доходи осіб Івано-Франківської ДПІ Оксани Петришин, кожен працюючий житель Івано-Франківська долучився до фінансової підтримки українського війська.

«Сьогодні мабуть кожен з нас розуміє, що лише конкретними діями можна принести користь своїй країні. Хтось воює на передовій, хтось сплачує податки, усі разом ми допомагаємо своїй країні. Це і є громадянська позиція та відповідальність»,- відмітила  Оксана Петришин.

Нагадаємо, що згідно зі змінами до Податкового кодексу України, справляння військового збору продовжено до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України.

Одночасно розширено базу оподаткування військовим збором. Відтепер оподаткуванню підлягають всі доходи визначені статтею 163 Податкового кодексу України. Ставка збору залишається незмінною та становить 1,5 % від об’єкта оподаткування.

Леся, 20.05.2016 12:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини