Сьогодні учасники АТО вийдуть на протест проти міської влади і "псевдо-патріота" Марцінківа

Сьогодні о 10 годині ранку біля будівля міської ради відбудеться протест учасників АТО проти бездіяльності міської влади та абсолютного ігнорування соціальних проблем громади та ветеранів АТО, пише у спільноті Спілка добровольців АТО Прикарпаття Василь Андріїв.

Звернення

Ми, учасники АТО, дуже стурбовані ситуацією в м.Івано-Франківську, яка виникла в наслідок бездіяльності мера «псевдо патріота» Марцінківа Руслана Романовича що повністю ігнорує потреби учасників АТО. Його бездіяльність і повне ігнорування потреб наших побратимів, які неодноразово доказали відданість нашій державі переходить усі дозволені межі! 

Враховуючи те, що в країні війна, його дії та вчинки (халатне ставлення до потреб Громади міста, лобіювання земельних наділів на користь своєї політ партії та наближених осіб, «розпилювання» міського бюджету і т.д.) виливаються у загрозу конфлікту в м. Івано-Франківську, створюють величезну соціальну напругу, негативно настроюючи учасників АТО та громаду міста проти діючої влади загалом, знищують кредит довіри до патріотів, які перебувають при владі та не мають змоги допомогти учасникам АТО через халатність та блокування мером Марцінківим всіх питань, ініціатив, проектів спілок, організацій, об’єднань ветеранів АТО та волонтерських груп, що стосуються невирішених проблем учасників АТО та громади міста.

В разі подальшої бездіяльності та невиконання вимог викладених в меморандумі ми будемо змушені висловити недовіру п.Марцінківу Р.Р та вимагати скласти повноваження міського голови м. Івано-Франківська.

Просимо всіх небайдужих патріотів підтримати нас в намаганні відновити соціальну справедливість в дотриманні законних прав жителів міста та учасників АТО.

 

Леся, 10.05.2016 08:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини