Ситуація в зоні АТО є складною. Зростає кількість ворожих обстрілів

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишається складною та характеризується збільшенням інтенсивності ворожих обстрілів на окремих ділянках фронту.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Впродовж дня в напрямку наших підрозділів бойовиками здійснено два вогневі нальоти зі ствольної артилерії калібром 152мм в районі Правдівки. В результаті застосування важкого озброєння в населеному пункті частково зруйновані декілька домівок мирних мешканців та понищена будівля місцевої церкви.

«Порушуючи Мінські домовленості бандитські формування вели вогонь із забороненої зброї і на інших напрямках. Зокрема, в районах Авдіївки та Зайцевого проти військовослужбовців Збройних Сил України було застосовано міномети. Поблизу Луганського противник використовував озброєння БМП разом із автоматичними гранатометами та кулеметами великого калібру. А в районі Мар’їнки обстріли велися із ручних гранатометів і стрілецької зброї», - відзначають у прес-центрі АТО.

Загалом на цей час зафіксовано 9 обстрілів. Українські воїни змушені були один раз відкривати вогонь у відповідь аби стримати натиск ворога.

Леся, 24.04.2016 18:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини