Коцаба має дякувати СБУ за те, що живий – громадський активіст

Руслан Коцаба – провокатор, який має дякувати СБУ за те, що живий.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Роман Реведжук.

«Значить друзі, те що розповідає Коцаба про якусь дивну і таємничу міссію, повна нісенітниця. Він зараз впутує людей котрі йому щиро хотіли допомогти в тому числі і я, бо всі думали що його використали з допомогою обману для своїх коварних цілей. А він замість одуматись і визнати свою недолугість, почав брехати і впутувати людей в гру котра навіть йому до кінця не зрозуміла.

Звертаюся до журналістів котрі хочуть знати правду, а також ті котрі повірили в жертовність Руслана. Можливо когось розчарую, а когось поставлю в межу розуміння.

1. Щодо його акредитації, то СБУ видає її всім журналістам, включаючи незалежних та блогерів. Я працював для 112-го каналу як незалежний журналіст в прямих включеннях, повідомляючи профакти з місця подій. Їдучи туди на свій ризик і страх, повернувшись я надав вичерпну інформацію працівникам СБУ про своє перебування на окупованій території в інтересах України.

2. З приводу його спецзавдання вивозити мене із Донецька - це повна маячня, він себе переоцінив "велікім разведчіком". Мені дійсно допомагали виїхати з Донецька, бо самостійно я б звідти не повернувся, але то був точно не Руслан. А коли в нього виникли там труднощі, якраз я допомагав йому тоді поділившись своїми контактами які в свій час мені допомогли. А він використав їх в своїх цілях.

3. Для чого Коцаба зараз вплутує мене і керівництво СБУ - бо він провокатор! Так в суді він дивлячись мені в очі видумував історію, що мовляв я йому телефонував з метою разом втекти в Донецьк. Коли на цю брехню ніхто не звернув увагу, то він почав придумувати і впутувати зараз знову мене і керівництво СБУ, для того щоб люди побачили в ньому жертву, провокуючи новий інформаційний привід. Не сумніваюся що він ще щось придумає тільки для того аби когось очорнити, а собі зробити піар.

4. Чому я вважаю що він провокатор - пригадайте його відеозвернення, він там говорив про те що вірить Порошенку і голосував за нього, а мені він особисто розповідав в Донецьку, що не підтримує і не підтримував його бо він братовбивця. Також там він говорив про те що він відмовляється від мобілізації, якраз в цьому і була його провокація, бо він знав що він не підпадає під хвилю мобілізації, а в разі чого за станом здоров’я він відмазається. Тобто це ще раз доказує, добре продуману і сплановану інформаційну кампанію.

А тепер для повного розуміння, вважаю що Коцаба та його сім’я мають до кінця своїх днів дякувати якраз СБУ за те що Руслан ще живий. Бо пригадайте кампанію вбивств в Україні яку спланувало ФСБ, для того щоб всьому світу показати українську небезпеку, і вона доречі ще не завершена, а саме Руслана тоді розкручувадля неї, і якби його не закрили в СІЗО то зараз про ного б згадували як про Бузину чи Чечетова. А також він має особисто дякувати СБУ за те що його закрили в СІЗО і не винесли вироку, бо коли б він потрапив на ЗОНУ то думаю з нього б там зробили фактичного пі..араса, бо хлопці звідти вже давно рвуться в АТО, але їх ніхто не відпускає. Там за муром патріотичної пропаганди не потребують, вони на відміну від Коцаби знають чиєї землі вони сини!

А він замість дякувати людям котрі йому дійсно допомагали, він на рівні "чорноротої" Монтян позорить Прикарпаття і підігрує таким як "ЛайноНьюз" і очорнює імідж нашої області та України в світі в цілому. А "чорнорота" Монтян тим часом робить собі політичні дивіденти і збирає гроші на те щоб їх тратити на свій "чорний" рот і підгодовувати "РашаТВ"!

Я після суду жодним словом не обмовився про цих людей, але коли мене вплутують в свої антиукраїнські ігри, мене це хвилює. Моя рипутація для мене не далась легко тому за себе як інформаційно, так і якщо це буде потрібно в судовому порядку зможу постояти!
Попереджаю, якщо ще раз почую що "чорнороті" Монтян і Коцаба озвучують моє прізвище, тоді начувайтесь, бо пошматую інформаційно так що не відмиєтесь. Бо маю що розказати з того що Коцаба мені розповідав в Донецьку, а ті факти точно підуть йому не на користь, вони тільки прибавлять йому строку», - написав Реведжук.

Леся, 14.02.2016 19:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини