Складається враження, що поліцейські покривають винуватців розбещення дітей – громадський активіст

Громадські активісти говорять про те, що у них складається враження, що франківські поліцейські покривають арабів, які розбещували двох дівчатко 11 та 12 років.

Про це говорить голова тернопільського обласного осередку  ГО «Ідея нації» Олексій Станько, повідомляє сайт Доба.

«З поведінки так званої нової поліції в Івано-Франківську та Тернополі видається, що винні іноземці вкотре уникнуть покарання», - каже громадський активіст.

За його словами, якщо справа не матиме широкого розголосу, то поліція буде покривати злочинців, аби не страждав імідж іммігрантів в Україні. Громадський активіст вважає, що злочинців, які розбещували дівчат, треба покарати. При необхідності навіть покарати франківських поліцейських.

«Притягнути у разі необхідності до відповідальності працівників поліції у Івано-Франківську, які не поспішають розкривати цей злочин. Складається враження, що поліцейські покривають винуватців», - говорить Олексій Станько.

Нагадаємо, громадські активісти Івано-Франківська оприлюднили інформацію, що місцеві араби розбещували двох школярок. Тоді вони підозрювали, що справу спустять на гальма і винні уникнуть покарання.

Леся, 29.12.2015 08:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини