Через соцмережі шукають водія, який збив дівчину і втік

Через соцмережі розшукують водія-втікача. Він, 25 грудня, збив дівчину і зник із місця ДТП.

«Можливо хтось бачив автомобіль без лобового скла з побитою фарою та помітними ознаками аварії ( вм’ятини на капоті), чи зафіксував пересування такого авто на відеореєстратор, будь-ласка, повідомте!

25 грудня близько 21 год. водій здійснив наїзд на пішохода та ЗНИК, залишивши на дорозі дівчину у калюжі крові з важкими травмами. Дорожньо-транспортна пригода сталась на ділянці дороги у напрямку Малої Турі в районі вулиці вул. Обліски, 133 ( навпроти Долинської районної санітарно-епідеміологічної станції). Рухаючись правим краєм проїжджої частини дороги, місцева мешканка помітила автомобіль із дальнім світлом фар, який на високій швидкості рухався у зустрічному напрямку зі сторони села Мала Туря. Дівчина зупинилась в очікувані, коли мине небезпека, проте водій здійснив незрозумілий маневр, внаслідок якого відбулось зіткнення. З переломами, чисельними забоями та гематомами постраждалу доставлено в травматологічне відділення Долинської ЦРЛ.
Зверніть увагу! Водій сподіваючись залишитися непомітним – зник у невідомому напрямку. Навіть не намагався допомогти!!! Розпочато розслідування. Прохання до всіх, хто володіє інформацією, що допомогла б встановити особу водія-втікача, звертатись на оперативну лінію 102. До водіїв, які у цей час проїжджали вулицею Обліски, прохання переглянути записи відеореєстраторів. Важлива будь-яка інформація!»
- пишуть у соцмережах.

Леся, 27.12.2015 20:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини