Франківські підприємці виходять на протест. Держава хоче знищити малий бізнес

Підприємці критикують новий податковий кодекс. Кажуть, що малий та середній бізнес не зможе працювати в таких умовах. Особливе нарікання бізнесменів на те, що уряд хотів би, щоби юридичні особи не працювали на єдиному податку.

«Уряд не зробив жодного кроку щоби вивести гроші олігархів із тіні, проте хоче знищити малий та середній бізнес. Всі диктатори бояться малий і середній бізнес, тому що це основа демократії. Малий і середній бізнес робив перший і другий Майдан... Цей Податковий кодекс не може бути прийнятий, бо цей кодекс є повідомленням бізнесу про смерть», - написала на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп Олександра Кужель.

Разом з тим, прикарпатський нардеп Юрій Соловей повідомляв про те, що проект нового Податкового кодексу не пройшов профільний комітет. Можливо, у наступному році підприємці працюватимуть за діючим Податковим кодексом.

Разом з тим, підприємці не мають на меті мовчати. Сьогодні, 18 грудня, вони виходять на протест під будинок ОДА. У них є ряд вимог. Серед них і відставка Кабміну та перевибори ВР.

Нагадаємо, міський голова Руслан Марцінків заявив, що підтримає протест підприємців.

 


Леся, 18.12.2015 07:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини