Підприємці пропонують після Нового року почати протести проти нового Податкового кодексу

Уряд знову планує змінити Податковий кодекс.

Проте, підприємці не розуміють, навіщо.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише голова ГО «Комітет підприємців міста Івано-Франківська» Ігор Метлюх.

«Знаєте, сьогодні пробігся по франківським ринкам і магазинчикам. Поговорив на рахунок нового Податкового Кодексу, так от, кому це потрібно? Хтось щось просив у уряду, чи ВР, чи президента? Ні. Підприємців спрощенців все влаштовує, як є, за винятком високого ЄСВ і смішного прожиткового мінімуму. Якщо зменшення ЄСВ є реформа, то нам така потрібна. РРО-ТАБУ! Якщо уряд з депутатами хочуть чогось іншого-це їх проблеми. Нехай для себе любимих, своїх патронів-олігархів, чи чиновників МВФ придумують на що фантазії стане. Тому немає змісту обговорювати якісь проекти нового ПК, а є сенс обговорювати лише яким чином зберегти status quo», - написав Метлюх.

За його словами, щоб цього досягти, необхідно проводити масові акції протесту з політичними( уряд -геть, верховну зраду-геть) і економічними( встановити мінімальну пенсію 5000грн, мінімальну зарплату 7200грн., ціна газу-3600 і т.д.) вимогами.

«Основна мета-реанімація споживчого ринку, бо, без нього, нам все одно прийде капец. При цьому, всі, хто підтримує наші вимоги-наші союзники, в першу чергу-профспілки. Найкращий захист-це атака, всеодно іншого виходу немає. 
І нехай ці фінансові маніяки приймають, що хочуть. Звичайно, про наслідки їх бажано попередити. А після Нового Року, почати з акцій у регіонах, що плавно перемістяться на Майдан, десь так, на День Злуки(22 січня). Оце буде найкраща відповідь тим засранцям, що угробили економіку, два роки саботують боротьбу з корупцією, опустили рівень життя народу нижче прожиткового мінімуму і ще мають наглість прикриватися війною. За все прийдеться відповісти!»
- написав Метлюх.

Леся, 03.12.2015 09:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини