Перемовини про формування керівного складу облради ведуть діючий і колишній голова ОДА та нардепи - Галабала

Вчора пізно ввечері оголосили результати виборів до Івано-Франківської обласної ради. Зараз ведуться «перемовини щодо формування керівного складу обласної ради».

«І  ти розумієш всю сучість і продажність цієї системи. Перемовини від партій, які пройшли до облради ведуть 1 діючий губернатор, 1 колишній губернатор, 2 колишніх нардепи, з яких 1 - і колишній голова облради. 
І дивлячись, і слухаючи це все висновок один - щоб в нашій країні щось змінилося - потрібні ради, де не буде ЖОДНОЇ старої людини. А ті нові, які зараз прорвалися в цю бл*дську систему мають показувати її людям таку, як вона є. 
Якщо вдасться, наша команда візьме відповідальність за конкретну ділянку роботи, де можна показати результат. Зараз дуже важливо бути правдивим та чесним, не боятися відповідальності, але й витримувати дуже тонку грань, щоб система тебе не розчинила. Поки більше написати не можу. Життя скоро покаже, як воно вийде»,
- написала на своїй сторінці у Фейсбуці Ольга Галабала, яка пройшла до Івано-Франківської обласної ради від партії «Воля».

Леся, 06.11.2015 06:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини