На посаду керівника департаменту охорони здоров’я області хочуть призначити знаного в регіоні корупціонера

Сьогодні знаного на Прикарпатті корупціонера Мирона Матейка хочуть призначити керівником департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє політик Ольга Галабала.

«Якщо це відбудеться - це можна вважати реваншом корупціонерів в області, з якої найбільше хлопців зараз воює в АТО. Це плювок в обличчя всім тим, хто стояв на Майдані», - каже Ольга Галабала.

Мирон Матейко очолював Галицьку районну лікарню. Про корупцію Матейка серед громади Галича не говорив хіба лінивий. Є акти перевірки КРУ і виявлено чисельні порушення.

«Галицька районна рада двічі звільняла Матейка відкрито говорячи про його корупцію, але наші «некорумповані та доброчесні суди» повертали цього пана на посаду. Двом молодим і талановитим лікарям, які виступили проти головного лікаря, зненацька вручили повістки і хлопці зараз воюють в АТО. В той час як після Революції гідності продовжується розкрадання. Активістціі Євромайдану Аріні Сивак  , яка відкрито виступила проти пана Матейка, постійно погрожували та залякували. Громада Галича провела не один пікет з вимогою звільнити Матейка», - каже Галабала.

Леся, 09.06.2015 13:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини