На Прикарпатті посади переходять за спадковістю від батьків до дітей?

Громадські активісти Долинського району розповідають, що мають інформацію про те, що на місце головного бухгалтера Долинського пенсійного фонду, яка пішла на пенсію, буде призначена її донька.

Про це активісти пишуть у спільноті Євромайдан Долина.

«Уже декілька днів ходять слухи про те, що пішла на пенсію головний бухгалтер Долинського пенсійного фонду пані Мирослава Василівна Кучер. А на її місце призначають її ж доньку Оксану Яциняк , дружину депутата Долинської міської ради Євгена Яциняка. Ми сьогодні отримали з двох джерел підтвердження, про те що саме таке призначення готується. Виникає тоді запитання до голови РДА Юрія Мазура, чи законні такі призначення? Бо з погляду простих пересічних громадян - це грубе порушення, більше того корупція. 
Не так давно ми писали про конфлікт громади будинку Грушевського 12в з підприємцем Євгеном Яциняком стосовно розміщення на дитячому майданчику малих архітектурних форм для продажу пива. 
Таке враження, що влада та більшість народних обранців живуть в паралельному світі...щось "рєшають" і ділять все між собою: землю, посади, гроші... Дуже хочеться, щоб вони , хоч інколи прозрівали, і розуміли, що хвиля народного гніву буде великою, якщо не буде реальних позитивних змін»,
- пишуть у спільноті.

 

Леся, 03.06.2015 07:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини